Ella Dvornik otkrila što joj je najteže u izolaciji: Ovo mi je šok za organizam

Ella Dvornik otkrila što joj je najteže u izolaciji: Ovo mi je šok za organizam
Foto: Instagram

IAKO se na svom Instagramu trudi držati vedru atmosferu, Ella Dvornik je priznala da izolacija i njoj teško pada. 

Pitala je svoje pratitelje kako se osjećaju i misle li da ovako mogu izdržati još nekoliko mjeseci. 

"Sumnjam da ću dobiti plaću ako se ovako nastavi... A onda neću izdržati", komentirala joj je jedna pratiteljica, na što je Ella odgovorila: "Većina nas tako razmišlja."

"Užasno je ovo za poslovanja diljem Hrvatske. Stopirali su rad, a davanja i dalje idu.   Ako ova korona ne stane brzo, mnogi će zatvoriti firme i samim time će puno ljudi dobiti otkaz. Što ima da smo izašli iz recesije i opet smo u recesiji! Nadam se da će Vlada RH donijeti još novih mjera da se spase radna mjesta", komentirala je Ella. 

Neki su joj se požalili da im je psihički teško neprestano biti kod kuće, a Ella je otkrila da ni njoj nije lako s dvoje djece. 

"Ja sam inače jako puno doma jer volim biti u kući, ali ovo mi je isto malo šok za organizam. Zapela sam i teško mi je sad kad Balie ne ide u vrtić, plus beba. Ne uspijevam zaspati prije jedan ujutro zbog njih, a bude me cijelu noć i dižu rano ujutro. Pa se ti tako oporavljaj od operacije. U svakom slučaju, želim raditi nešto kreativno sad kad smo svi doma, ali ne stignem naći vrijeme za sebe. Jedva čekam vrtić", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara