Ella otkrila s kakvim se problemom suočila tijekom selidbe: "Ne ponovio se više"

Ella otkrila s kakvim se problemom suočila tijekom selidbe: "Ne ponovio se više"
Foto: Instagram

ELLA DVORNIK na Instagramu je pokazala s kakvim se problemima suočila tijekom selidbe.

"Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Posesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš trebaju li tu ili ne, koje ti je krivo baciti jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno sve je to viška, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini", napisala je Ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život od svih nepotrebnih stvari. Pokloniti, dati, zamijeniti, prodati, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo. Ne znam kakav je vama bio listopad, al ne ponovio se više", zaključila je i svim pratiteljima poželjela sretan studeni.

"Mi smo iz stana od 55 kvadrata imali dva velika kombija stvari i s tri auta smo još vozili više puta kroz dan s time da smo se selili 10 dana i danas mi nije jasno otkud tolike stvari iz 55 kvadrata", požalila se jedna Ellina pratiteljica.

"Imam isti problem. Upravo preselili, za više od pola stvari nisam ni znala da imam... Sad samo dijelim okolo kome šta treba...", nadovezala se druga, a treća joj je poručila: "Bit ćeš ko nova nakon što se riješiš viška."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara