Elon Musk pušio travu u emisiji uživo

Elon Musk pušio travu u emisiji uživo
Screenshot: YouTube

ELON MUSK gostovao je u podcastu kod Joea Rogana, gdje je u jednom trenu nakratko pušio marihuanu, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama.

47-godišnji milijarder u četvrtak navečer dva i pola sata proveo je kod popularnog Rogana, a raspravljali su o brojnim temama, od umjetne inteligencije i njezinog utjecaja na čovječanstvo do bacača plamena i društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAVE THE WORLD JRE #1169 #freakparty

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

Nakon što je povukao dim onoga za što je Rogan rekao da je miks duhana i marihuane (koja je legalna u Kaliforniji), Musk je rekao kako "gotovo nikad" ne puši. "Nisam redovni pušač trave", rekao je Musk. "Zapravo ne osjećam neke efekte... ne mislim da je jako dobra za produktivnost".

Ekscentrični milijarder govorio je i o potencijalnim opasnostima od umjetne inteligencije. "Već sad ste kiborg. To većina ljudi uopće ne shvaća. Ovaj telefon u vašim rukama nastavak je vas samih", pojasnio je. "No to je sad manja briga u odnosu na ono što će postati", kaže. Priznao je i kako uzima Ambien, tablete za spavanje, a o čemu su još Musk i Rogan razgovarali, možete vidjeti u snimci iznad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara