Elton John spasio Donatellu Versace od kokaina

POZNATA talijanska modna dizajnerica otkrila je novinarima kako ju je popularni engleski pjevač prošle godine izvukao iz pakla droge u kojem se našla nakon ubojstva njenog brata Giannia 1997. godine.

Nakon Giannijeva ubojstva vođenje posla palo je na Donatellina leđa, ali ona je pred prijateljima i poslovnim partnerima glumila jaku ženu, no kod kuće je bila u depresiju i počela je konzumirati kokain.

Elton, koji se od droge odvikao 1991. godine, zbog toga ju je počeo izbjegavati, ali su se prošle godine ipak sreli prilikom koncerta u čast njenom preminulom bratu.

Versace je za talijanski Corriere dela Sera nedavno rekla da treba zahvaliti dugogodišnjem prijatelju Eltonu Johnu za odbacivanje godina ovisnosti o kokainu.

"Srela sam Eltona mjesec dana prije odvikavanja na koncertu u čast Gianniju u Bariju. Plakala sam cijelo večer i molila ga za pomoć. Razumio me", rekla je Donatella.

"Bio je u mojoj kući u Milanu 30. lipnja 2004. godine zajedno s nekoliko prijatelja. Otišla sam u kupaonu napudrati nos i zatvorili su me. Rekli su mi da zrakoplov za Arizonu treba krenuti. Bila sam šokirana ali sam shvatila da je došao trenutak", rekla je Donatella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donatella je na brzinu pokupila nekoliko stvari i krenula put Arizone gdje se nedavno našla i manekenka Kate Moss. Uspjela se izliječiti i opet postati Eltonova dobra prijateljica.

Super bogati pjevač namjerava se oženiti za svog dugogodišnjeg partnera Davida Furnisha. Fešta će biti mala i skromna za najužu rodbinu, "iz poštovanja prema roditeljima i njihovoj potpori".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara