Elton John: Uspio sam zbog svojeg oca kojeg nije bilo briga za mene

Foto: JLP

ELTON JOHN je otkrio kako ga je loš odnos s ocem motivirao da postane glazbenik i uspije u tom svijetu. Njegov otac Stanley ga nikada nije dovoljno volio, no ti su negativni osjećaji samo natjerali pjevača i skladatelja da se još više trudi i postigne slavu.

Pravim imenom Reginald Dwight, Elton kaže kako je za manjak samopouzdanja uvijek krivio oca, kao i za prekomjernu težinu i problem s vidom. "Trebao me voljeti više, uvijek sam želio da me zagrli i da mi kaže kako mu je stalo, no on to nije činio. Volio me je, na neki svoj način, ali ja sam godinama bio ljut na njega. Mislim da me baš to natjeralo da uspijem ", kaže glazbenik.

Elton i njegov dugogodišnji partner David Furnish nedavno su postali roditelji malenom dječaku Zacharyju, kojeg  im je rodila surogat majka. Kažu kako misle da je odrastanje u bogatstvu prokletstvo za dijete te će se truditi odgojiti sina bez da ga razmaze. "Dugo smo razmišljali o tome i to nam je definitivno briga. No volim naše dijete, i zajednički ćemo rješavati sve probleme", kaže Elton.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara