Elon Musk reagirao na priču o bivšoj asistentici: "Od svih glasina, ova me posebno razljutila"

Elon Musk reagirao na priču o bivšoj asistentici: "Od svih glasina, ova me posebno razljutila"

Foto: Youtube/ Twitter

VLASNIK Tesle, Elon Musk, reagirao je na nedavnu objavu priče o tome kako se razišao sa svojom asistenticom Mary Beth Brow 2014. godine.

Priče u kojoj je svojoj vjernoj asistentici nakon 12 godina rada umjesto povećanja plaće dao dva tjedna slobodno, a zatim zaključio da mu više nije potrebna objavio je Ashlee Vance u svojoj knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću".

Musku je ova priča zasmetala i odlučio je reagirati putem Twittera.

"Od svih glasina koje su objavljene o meni, ova me najviše smeta. Ashlee ovo nije provjerio ni sa mnom ni s mojom asistenticom. To su totalne gluposti", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je osjetio potrebu objasniti što se zaista dogodilo.

"Mary Beth je bila odlična asistentica više od deset godina, ali tvrtka je rasla pa je bilo potrebno njeno radno mjesto proširiti na više stručnjaka, umjesto da sav posao bude na jednoj osobi. Dobila je otpremninu u vrijednosti plaće za 52 tjedna i udio u dionicama u znak zahvalnosti za njen doprinos kompaniji. Nakon toga je otišla raditi za jednu manju tvrtku", objasnio je on.

Ipak, napomenuo je da je Ashleejevo pisanje uglavnom točno, osim nekoliko pojedinosti za koje smatra da ih je trebao bolje provjeriti prije nego ih je stavio u knjigu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara