Elvisova kći na kompjuteru svog muža našla jezive fotografije: "Bila mi muka kad sam to vidjela"

Elvisova kći na kompjuteru svog muža našla jezive fotografije: "Bila mi muka kad sam to vidjela"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KĆI ELVISA Presleya, Lisa Marie trenutno prolazi kroz težak životni period. Njene osmogodišnje blizanke Finley i Harper oduzela joj je socijalna služba Kalifornije, a u ožujku će od sudbini djevojčica odlučiti nadležni sud.

Sve je počelo kad je Lisa među dokumentima na računa svog četvrtog supruga Michaela Lockwooda pronašla fotografije i dokumente uznemirujućeg sadržaja i zatražila razvod.

"Bila sam u šoku, ne mogu opisati koliko mi je mučno bilo kad sam to našla", napisala je u zahtjevu za razvod.

Nakon što je podnijela zahtjev, policija je sa sudskim nalogom pretražila njihovu kuću u Beverly Hillsu i zaplijenila 80 uređaja u Michaelovom vlasništvu.

"Ne znam što se nalazi na njima, no bojim se da će naći još gore slike i sadržaje", rekla je tada Elvisova kći.

Otkako je prošlog lipnja podnijela zahtjev za razvod, svakog mjeseca plaća dvije dadilje koje nadziru susrete blizanki s njihovim ocem.

Njih su dvoje bili u braku 11 godina, a glazbenik traži poništavanje predbračnog ugovora i zahtijeva alimentaciju od bivše supruge. Kako kaže, Elvisova nasljednica laže da je potrošila 300 milijuna dolara nasljedstva i može si priuštiti plaćanje alimentacije od 40.000 dolara, kao i pokrivanje sudskih troškova u iznosu od 100.000 dolara 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara