Eminem potiče nogometaše na pobjedu

Eminem potiče nogometaše na pobjedu
PRAVA "napaljujuća" glazba ključ je pobjede na nogometnom terenu, a američki reper Eminem nogometašima je najinspirativniji glazbenik, objavili su britanski psiholozi

Soundtrack iz Eminemova filmskog prvijenca "8 Milja" vodeći je na listi omiljene "napaljujuće" glazbe nogometaša, prenosi "The Guardian".

"Eminemova glazba moćnija je od Hake - tradicionalnog obreda novozelandskog rugby tima prije utakmice - u pomaganju igračima da dostignu pravu natjecateljsku formu", prenosi list psihologa Neila Todda.

Todd kaže da igrače motiviraju Eminemovi odlučni, snažni plesni ritmovi kombinirani sa stihovima koji govore o ponosu i samopoštovanju u teškim životnim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"8 Milja", u kojemu naslovne uloge igraju Eminem i Kim Besinger, dobio je sjajne kritike za prikaz siromašnog mladića iz Detroita koji želi postati reper.

Album irske rock grupe U2 "The Best of 1990. - 2000." na drugom je mjestu motivirajuće glazbe, a na trećem američki reper Nelly.

Rock glazbenici, poput Oasisa i Red Hot Chili Peppers nalaze se među prvih pet, a slijede ih Justin Timberlake, Robbie Williams, Kylie Minogue, Jennifer Lopez i Jay-Z.

(Hina) bcav bcav

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara