Eminem se vraća bivšoj ženi

KONTROVERZNI američki reper i jedan od najboljih bijelih rep izvođača na svijetu, Eminem, rekao je na jednoj detroitskoj radio postaji da se pomirio sa svojom bivšom suprugom Kimberly i da se planiraju ponovno vjenčati.

Gostujući u "Mojo in the Morning" showu na radio postaji WKQI, Eminem je rekao kako su se on i supruga pomirili i vjerojatno će se ponovno vjenčati. Tijekom emisije pjevač je, kada je govorio o 30-godišnjoj Kimberly, koristio izraze "moja žena Kim" čime je jasno dao do znanja da su opet zajedno.

Pjevač se u posljednje vrijeme jako rijetko pojavljuje u javnosti, a jučerašnji intervju detroitskom radiju jedan je od rijetkih, jer, kako je rekao, nema namjeru uskoro negdje gostovati.

33-godišnji pjevač, pravim imenom Marshall Mathers III, od Kimberly se razveo prije četiri godine. Vjenčali su se 1999. godine, a prošli su kroz gadnu brakorazvodnu parnicu kojom je trebalo odrediti tko će dobiti skrbništvo nad njihovom malom kćerkom, koja je na kraju pripala majci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Detroitu je jučer izašao njegov album "Curtain Call" na kojem nema novih pjesama već se radi o kompilaciji njegovih najvećih hitova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara