Eminem u krevetu sa suprugom i njenim prijateljicama

NAKON šokantnog dokumentarca o Michaelu Jacksonu na red je došla i istinita priča o najpopularnijem rapperu svijeta koja je razotkrila njegov seksualni život.

U filmu "The Real Slim Shady" koji će ove nedjelje navečer moći pogledati sretnici koji plaćaju kanal "Sky One" njegov ujak Todd Nelson pred kamerama objašnjava zbog čega je Eminem toliko ludovao za bivšom suprugom.

Ujak tvrdi da je Kim biseksualka koja je kući dovodila svoje ljubavnice, a rapper bi im se pridružio u krevetu i vodio seks u troje. Ako mu supruga nije bila raspoložena za vođenje ljubavi uvijek bi se tu našla "zamjena" i Eminemu je bio osiguran buran seksualni život.

On i Kim proveli su zajedno djetinjstvo u Detroitu, oženili se 1998 i rastali 2001.Nekoliko puta ponovo su pokušali zajedno živjeti zbog dobrobiti svoje kćeri Hailie, ali tabloidi tvrde da je njihova veza poput showa Jerrya Springera jer se njih dvoje "ludo vole i isto toliko mrze".

Nakon što mu je supruga posljednji puta napustila dom sa kćerkom, optužena je za posjedovanje kokaina i rapper će sada na sudu pokušati dobiti skrbništvo nad Hailie koju obožava. Zbog nje je nogirao i seksi pjevačicu Mariah Carey koja je bila ljubomorna na klinku, a njega je nazvala "super taticom".

Eminem je nedavno izjavio kako se više nikada ne namjerava ženiti, a teško bi mu bilo naći još jednu takvu suprugu koja mu u krevet dovodi i druge ljubavnice.

Nadamo se da će "Nova" otkupiti i ovaj dokumentarac da cijelu priču upoznamo iz prve ruke.

Karikaturist tabloida "Sun" komentirao je Eminemov seks na svoj način i nacrtao Kim s ljubavnicom u krevetu kada on stiže kući. Sjena na zidu pokazuje njegovu veliku "izbočinu" a žene razgovaraju:

- Evo njega s električnom pilom.

 - Ne,samo mu je drago što nas vidi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara