Emotivna Adele oduševila Glastonbury pa podrignula obožavateljici u lice

Emotivna Adele oduševila Glastonbury pa podrignula obožavateljici u lice

Foto: instagram

POP zvijezda Adele oduševila je posjetitelje glazbenog festivala u Glastonburyu emotivnim nastupom prepunim topline i ljubavi, piše BBC.

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom "Hello".

Provalu oduševljenja izazvala je kada je u stihove pjesme ubacila "Sanjam Glastonbury".

"Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim", rekla je. "Oduvijek sam ovdje željela nastupiti, no bilo me je strah", dodala je.


Potom je na scenu pozvala jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još "otkako sam bila tvoje dobi" te je s njome napravila selfie.

Britanska pjevačica, poznata po velikoj tremi pred publikom, na kraju 90-minutnog nastupa rekla je: "Najprije se nisam željela popeti na pozornicu, a sada ne želim sići".

Ushićenje kojim je dočekana u suprotnosti je s njezinim posljednjim nastupom na Glastonburyu 2007. kada je tek spremala svoj prvi album.

Devet godina poslije, Adele je najveća britanska pop zvijezda koja je samo posljednji album "25" prodala u 19 milijuna primjeraka.

Koliko je obožavaju dokazuje i oduševljenje publike nakon što se pjevačica fotografirala s jednom od obožavateljica, kada je pred čitavom publikom priznala da je djevojci nehotice podrignula u lice.

"Pojela sam masni hamburger prije no što sam došla, zato se to dogodilo", opravdala se Adele pa dobila pljesak publike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara