Engleskinja počasni član Barcelone

TURISTIČKI posjet stadiona Nou Camp pretvorio je Engleskinju Stellu Hughes (64) u zvijezdu dana u većini španjolskih medija.

Na nagovor supruga Nevillea, bračni par iz Manchestera prilikom posjeta ´katalonskoj ljepotici´ odlučio je posjetiti i stadion Barcelone. Suprug je prvi kupio ulaznicu, a potom i Stella. No, njezina je bila slavljenička. Gospođa Hughes postala je 10-milijunti posjetitelj Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbunjenu ´bakicu´ primili su čelnici kluba uručivši joj dres s njezinim imenom na leđima, dok će još jedan takav biti izvješen u klupskoj galeriji slavnih. Pored niza nagrada, Stella Hughes postala je počasni član kluba i do kraja života može putovati na sve Barcelonine utakmice u svijetu na trošak kluba.

´Ponašali su se prema meni kao prema članu kraljevske obitelji. Zaista sam presretna,´ kazala je bivša kuharica. Međutim, njezin suprug, inače veliki navijač Manchester Uniteda, nije mogao sakriti razočarenje što on nije izvukao ´dobitnu srećku´.

´Šokiran sam. Cijeli život me gnjavi što svakoga vikenda idem na utakmice. Vatreni sam navijač, a ona uopće ne voli nogomet,´ kazao je Neville.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara