Eva Longoria izlazila sa 60-godišnjim narkomanom

EVA LONGORIA prisjetila se svog najgoreg izlaska, onog s doktorom narkomanom. Zvijezda "Kućanica", koja u TV seriji glumi Gabrielle Solis, izjavila je da je njeno iskustvo s ludim liječnikom bio najgori trenutak koji je ikada doživjela s muškarcem.

"Moj najgori spoj na slijepo bio je s doktorom, koji je rekao da je u dobrom stanju - što je bilo istina, sa obzirom da je imao 60 godina. Prvo o čemu je počeo pričati su droge koje uzima, pitao me uzimam li ja kakve i predložio da ih uzimamo zajedno." - ispričala je 33-godišnja glumica.

"Ja sam se ispričala i otišla u toalet, od kuda sam nazvala svoju prijateljicu moleći je da me pod hitno izvuče." - dodala je.

Glumica smatra da je iz tog lošeg iskustva izvukla pouku i da sada zna cijeniti dobar izlazak. Svoje je iskustvo odlučila ispričati kao primjer ostalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženama koje se žale da ne mogu naći "pravog" muškarca kaže: "To nije istina. Muškaraca ima na svakome uglu. Problem je u tome što stareći isključujete muškarce. To nije dobro. Ja sam izlazila s mlađim muškarcima, starijim, onima s djecom i onima koji su razvedeni."

"Da bi pronašli svog princa, morat ćete poljubiti – žabu." - zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara