Eva Mendes odustala od "ozbiljne glume" i svijetu konačno pokazala sise

ODUŠEVLJENI muški poklonici Eve Mendes ne mare previše za trač koji prati snimanje za talijansko izdanje Voguea - u Hollywoodu se, naime, priča kako je Evi jako stalo do statusa "vodeće latino dive", mjesta s kojeg polako odlazi Jennifer Lopez, a za tu se nevidljivu, ali očito jako važnu "titulu" bori s Evom Longorijom. I popularna "Kućanica", naime, snima golišave editorijale punom parom, ali Eva Mendes trenutno je u vodstvu, zahvaljujući najprovokativnijem editorijalu u karijeri.

Za editorijal nazvan "Heaven" najviše je zaslužan poznati fotograf Steven Meisel, koji se za pozornost na natrpanom tržištu golišavih ljepotica natječe adutom po kojem je Eva i otprije poznata, ali ga "nikad nije koristila" - otkrio joj je grudi i, očekivano, naglo povećao nakladu časopisa. "Ako je fotografija umjetnička, nemam problema s pokazivanjem grudi. Vulgarni su mi oni napadni editorijali kojima je svrha samo napaliti muškarce. Moj je provokativan, ali i profinjen", rekla je Eva povodom nove golotinje pred objektivom.

Glumica se, podsjećamo, nedavno vratila s rehabilitacije o kojoj se još uvijek nije javno očitovala. "Eva je proteklih godinu dana radila naporno i donijela je pozitivnu odluku da si uzme toliko potrebno slobodno vrijeme kako bi proaktivno sudjelovala u nekim osobnim stvarima za koje je, iako nisu kritične, osjećala da zaslužuju profesionalnu pomoć iz vana", rekao je medijima Evin glasnogovornik.

D.K.
Foto: Vogue

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara