Eva Mendes promovira alkohol kao heroina iz bajke

KAD je već u Hollywoodu ne smatraju ozbiljnom glumicom, latino ljepotica okrenula se modnim editorijalima i reklamnim kampanjama, a u novom kalendaru za poznati rum Campari pojavljuje se u ulozi likova iz najpoznatijih svjetskih bajki. "Oduševio me život u bajci, pa makar samo na jedan dan", izjavila je nakon snimanja Eva Mendes.

Fotografije na promotivnom Camparijevom kalendaru djelo su poznatog modnog fotografa Marina Parisotta, a namjera im je, osim promocije poznatog ruma, podsjetiti na legendarne bajke u koje se Eva na snimanju, piše The Sun, itekako uživjela. "Nikad nisam pozirala za kalendar i jako sam sretna što sam dobila priliku da interpretiram najljepše priče iz svoga djetinjstva", kaže latino zvijezda.

Osim što je prvi put pozirala za kalendar, Eva je na snimanju shvatila kako ima problem s - konjima. Jedan od njih šutnuo ju je, naime, nekoliko puta, pa Eva smatra da se nisu našli na "višem nivou". "Srećom, nije me ozlijedio, ali me udario nekoliko puta. Mislim da je to zbog moje energije. Konji me jednostavno ne vole", zaključuje glumica.

Nakon brojnih incidenata u prometu, zbog kojih holivudske zvijezde redovito dolaze na naslovnice, i Eva je priznala kako je sklona neoprezu na cesti. U jednom je danu, naime, imala čak četiri prometne nezgode, pa i sama priznaje: "Ja jednostavno ne bih smjela biti na cesti".

D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara