Evo što sve dobijete sa stanom za koji mjesečno plaćate 53 tisuće kuna

Evo što sve dobijete sa stanom za koji mjesečno plaćate 53 tisuće kuna
Foto: Press

VLASNICI luksuznih stanova dolaze na sve luđe ideje kako bi privukli imućne stanare pa se u njihovoj ponudi nalazi gotovo suluda raskoš koja je nezamisliva prosječnom građaninu. 

Tu su staze za trčanje i parkovi za pse koji se nalaze na vrhu zgrade, tu je vanjsko kino i barovi i restorani namijenjeni isključivo stanarima. 

Ovaj trend zapravo reflektira ono što kupci i iznajmljivači traže. U današnje vrijeme, bogataši ne traže nužno najveći stan. 

"Ekološki su osviješteni i ponašaju se odgovorno. U isto vrijeme, u vlastitim domovima žele raskoš na kakvu su navikli u luksuznim hotelima", objašnjava Scott Durkin, predsjednik njujorške agencije Douglas Elliman. 

Jedna od takvih lokacija svakako je Oceanwide Plaza nedaleko Los Angelesa koja se može pohvaliti ogromnim "nebeskim parkom" koji uključuje dva parka za pse, košarkaško igralište, travnjake, bazen i stazu za trčanje. Uz sve to, stanari koji svoj trening shvaćaju ozbiljno moći će angažirati i pomoć trenera slavnih koji će biti neprestano na njihovoj usluzi. 

Stanovi u ova tri tornja će se naći u prodaji tek 2020. i bit će ih 504. Tu je još i hotel, ali i poslovni prostor. 

Cijena još nije poznata, ali nešto sličnog koncepta već postoji u Baltimoreu gdje se cijene kreću od 1890 do 8000 dolara mjesečno, a to je, prije nego se dohvatite kalkulatora, od 13.000 do 53.000 kuna. 

Ovisno o cijeni, imate pristup svemu, od ekskluzivnih restorana i kafića, preko šofera koji će vas uokolo vozati u Teslama pa sve do spa tretmana za vaše čupave ljubimce. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara