Zlato, dijamanti, privatni avioni: Ovako izgleda perverzno luksuzni put oko svijeta

Zlato, dijamanti, privatni avioni: Ovako izgleda perverzno luksuzni put oko svijeta

 Foto: Instagram/Passportto50.com

PUTNA agencija DreamMaker u svojoj ponudi ima luksuzno putovanje oko svijeta "Passport to 50" stvoreno samo za njihove najbogatije klijente koji sa sobom mogu povesti do 50 ljudi.

Ako biste željeli otići na ovaj luksuzni put oko svijeta, morali biste izdvojiti vrtoglavih 13.875.000 dolara. Put uključuje obilazak 20 gradova diljem svijeta unutar 20 dana, a polazak je predviđen za 20. kolovoza ove godine.

Bogataš koji rezervira ovo putovanje letjet će u svom Boeingu 767, dok će njegova pratnja, prijatelji i obitelj letjeti u drugom privatnom avionu, Boeing Business Jetu. Ukupno će preletjeti 50 tisuća kilometara, a iz kompanije kažu da će 88 posto puta provesti na tlu, a samo 12 posto u avionu.

Putnici će moći sudjelovati i u 500 tisuća dolara vijednom poker turniru gdje će igrati s najvećim poker majstorima svijeta. Za njih će biti priređena i modna revija, u slobodno vrijeme će moći prakticirati jogu, a bit će im dostupan i sommeliere koji će im nuditi najfinija vina, piše PrNewsWire.

Kako bi što više uživali u putovanju, hranu će im pripremati najbolji svjetski kuhari, a imat će i terapeutkinju koja će im nuditi usluge opuštanja u obliku raznih holističkih metoda poput hipnoterapije, Reiki iscjeljivanja, akupunkture i raznih drugih užitaka.

"Nebitno je koliko je velik i lijep vaš privatni avion ako se ne možete opustiti u njemu", objasnio je organizator putovanja Gregory Patrick.

S putnicima će na letu stalno biti 50 pomno odabranih profesionalaca, stručnjaka u raznim poljima. Najluksuznija stvar na putovanju bit će ukrasni štapići za miješanje alkoholnih pića i koktela napravljeni od 18-karatnog zlata koji su optočeni bijelim i plavim dijamantima. Njihova vrijednost iznosi milijun dolara. Na vrhu svakog nalazi se maleni globus na kojemu je dijamantima istaknuto 20 gradova koje će posjetiti. Putnici štapiće mogu zadržati.

Jedan od hotela u kojima će odsjesti putnici, londonski Hotel 41, potpuno će se rebrandirati za potrebe ovog putovanja, pa će se tijekom boravka putnika zvati Hotel 50, imat će presonaliziranu uslugu, nove monograme na plahtama i ručnicima, a čak će i izbijati mramorne ploče u predvorju kako bi i na njih ugravirali novi logo. 

Osim toga, putnici će doživjeti i blagoslov 50 monaha koji će ih posuti laticama 50 tisuća ruža. Osim nevjerojatnih užitaka za putnike, ovaj luksuzni put oko svijeta djelovat će i humanitarno. Putnici će pokloniti 2500 bicikala djeci u Kambodži kako bi na njima mogli ići u školu, zatim osigurat će pitku vodu za 50 tisuća djece na Filipinima te izgraditi zabavni centar za 50 tisuća djece u Velikoj Britaniji koji se liječe od teških bolesti.

Putovanje počinje u Ko Samuiju, nastavlja se kroz Siem Reap, Kathmandu, Agru, Firencu, Sienu, Cannes, Moulinet, London, Barcelonu, Ibizu, Marbellu, Marakeš, Havanu, Knoxville, Havaje,  a završit će u Manili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara