Evu Longoriju tuže bivši suradnici jer ih je izbacila iz posla

Tekst: A.A.
Foto: JLP

EVA LONGORIA suočena je s tužbom dvojice bivših poslovnih partnera koji je optužuju da ih je izbacila iz poslovnog dogovora. Ronen i Mali Nachum tuže zvijezdu "Kućanica" i njezina poslovnog partnera s kojim vodi klub i restoran u Las Vegasu, Jonasa Lowrancea, da su upotrebljavali zastrašujuće taktike kako bi ih izgurali iz posla i preoteli njihov udio.

Nachumovi također tvrde kako im Evina firma duguje 200 tisuća dolara koje su uložili u izgradnju objekata. Žele da im se taj novac vrati te da im se isplati odšteta zbog gubitaka koje su pretrpjeli kada su ih glumica i njezin partner izgurali iz posla. Glasnogovornici Eve Longorije nisu željeli komentirati tužbu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eva se seksa samo vikendom

Iako joj se ne da s medijima raspravljati o sudskim procesima, Eva je s njim spremno podijelila informacije o svom seksualnom životu. Zgodna se glumica, kaže, sa svojim suprugom Tonyjem Parkerom seksa samo vikendom. "Radim tri ili četiri dana tjedno, a onda letim u Texas provesti vikend s Tonyjem. To znači da se samo tada možemo seksati", kaže Eva te dodaje kako ona i suprug rade na širenju obitelji. "No, producenti su mi zabranili da ostanem trudna ove godine. Ozbiljno! Kada je Marcia Cross zatrudnjela, sve nas je iznenadila i stvorila scenaristima gomilu problema", kaže Longoria. 

   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara