Evu Longoriu preporodila seksi brazilska depilacija

PLESAČICE sambe u Brazilu, zbog svojih oskudnih tangi, odavno skidaju dlačice oko najintimnijeg mjesta na tijelu, a takvu depilaciju prihvatile su brojne poznate zvijezde.

Trend je krenuo još 1987. godine kada je sedam brazilskih sestara Jocely, Jonice, Joyce, Janea, Jussara, Juracy i Judseia otvorilo J Salon u srcu Manhattana u kojem su radile intimnu depilaciju poznatu i pod nazivima tanga ili playboy depilacija.

Zvijezde poput manekenke Naomi i glumice Gwyneth Paltrow brzo su ih proslavile i saloni za brazilsku depilaciju niknuli su u velikim gradovima širom svijeta, a stigli su i do Zagreba.

Popularna "Kućanica" Eva Longoria tvrdi da joj je intimna depilacija, koju je otkrila prije pet godina, potpuno promijenila seksualni život. Tvrdi da se nakon nje počela osjećati kao "žderačica muškaraca" Angelina Jolie, a to i dokazuje svojim vezama s mlađim muškarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove slike paparazza koji je uhvatio Evu u mini bikiniju dokazuju da je njena depilacija odlično obavljena. Pravi "horor" video o prilično bolnoj depilaciji, na mjestima s najosjetljivijom kožom na tijelu, možete pogledati, bez ikakve cenzure, na www.leenks.com koja u rubrici media(videos) nudi spot pod nazivom Brazilian wax(smut).

Upozorenje za naše djevojke: ni slučajno ne pokušavajte izvesti brazilsku depilaciju same kod kuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara