Ewan McGregor: Idem u mirovinu što se golotinje tiče

Foto: JLP

EWAN MCGREGOR kaže kako se više ne namjerava skidati pred kamerama jer je prestar za to. Uskoro će napuniti 40 godina. "Postajem sve stariji, a glumice su sve mlađe i mlađe. ne bih se volio pretvoriti u Clinta Eastwooda, kojem je ljubavni žar 50 godina mlađi od njega samoga. Ne bih volio da mi se kolegice sa snimanja osjećaju kao da iskorištavam situaciju", rekao je Evan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glumac kojem nikada nije bio problem skinuti se na filmu kaže kako mu se više ne da snimati scene seksa. "To su scene u kojima si previše izložen, a rijetko kada imaju neke veze s karakterizacijom lika. Ali redatelji vas uvijek guraju u tom pravcu i inzistiraju, govoreći vam da probate pa ćemo vidjeti što će od toga ispasti", kaže Ewan.

Glumac je u braku s francuskom producenticom Eve Mavrakis, s kojom ima tri kćeri. Kaže kako nije istina da je opsjednut seksom. "To je jednostavno samo dio života. Na kraju dana ste uvijek goli. Ako ste goli i u sredini dana, bravo za vas. Svi mi govore da sam opsjednut seksom, ali nisam, baš naprotiv", kaže glumac.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara