Fabrizio Corona završio iza rešetaka zbog plaćanja lažnim eurima

Fabrizio Corona završio iza rešetaka zbog plaćanja lažnim eurima

PRIJE nego što hrvatsku medijsku scenu zatrese pokretanjem tabloida, Fabrizio Corona morat će, čini se, još jednom iza rešetaka, i to zato što je račun u jednom restoranu pokušao platiti lažnim novčanicama. Prije "plaćanja", novčanice je razbacivao po cesti, a jutro je dočekao u zatvoru u Orvietu, piše Novi list.

Oko šest sati ujutro policija je zaustavila automobil u kojemu su bili Fabrizio Corona, bivši (?) suprug Nine Morić i poznati ucjenjivač te dva muškarca u dobi od 24, odnosno 26 godina. Corona je večeru u jednom restoranu pokušao platiti lažnim eurima, a da dolazi na večeru, svima je najavio u spektakularnom stilu, bacajući lažne novčanice kroz prozor automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi sudski spor protiv Corone krenut će za vrijeme trajanja suđenja u kojemu ga se tereti da je poznate Talijan(k)e ucjenjivao lascivnim paparazzi fotografijama, a taj skandal ga je doveo na naslovnice talijanskih novina. Osim toga, pažnju medija privlačio je izjavama o ulasku u političke vode, a poznavatelji njegove priče s Ninom Morić tvrde kako ju je godinama iskorištavao i pomoću njenog izgleda stvarao kontakte u svijetu šoubiznisa, koje je poslije koristio za vlastite, i to uglavnom protuzakonite interese.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara