Novi "lajkovi" na Facebooku - ovo je pet novih reakcija koje ćete moći koristiti

Novi "lajkovi" na Facebooku - ovo je pet novih reakcija koje ćete moći koristiti

Foto: 123rf/Facebook

FACEBOOK uskoro uvodi ono što mnogi već jako dugo čekaju – promjenu "Like" opcije. Ne, neće uvesti "Dislike", oni što mnogi priželjkuju i očekuju. No, tu će biti druge mogućnosti kojima ćete moći izraziti veći raspon emocija na nečiju objavu, prenosi Computer World.

Chris Cox, Facebookov direktor za proizvode, objavio je da će uz "Like" biti još pet novih reakcija – ljutnja, tuga, "wow", "haha" i ljubav. Reakcije će biti u obliku animiranih emojija koji će jasno izražavati svaki osjećaj. Ta bi se promjena trebala pojaviti u idućih nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se "Like" mnogima čini banalnim i nevažnim, više od 6 milijardi puta se nešto "lajka" svaki dan i mnoge tvrtke i organizacije obraćaju pozornost na to kada prate svoje proizvode, događanja i marketinške kampanje. "Ove nove mogućnosti im daju mnogo više informacija nego samo "Like" gumb. Sada će moći bolje usmjeravati reklame i ponude", tvrdi analitičar Patrick Moorhead.

Osim tvrtki i organizacija, ovo bi mogla biti novost koju će i korisnici s veseljem prihvatiti, što se ne događa često kada Facebook uvodi promjene.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara