Fallen filmovi od 24. do 27.6. na CineStar TV Channels

Fallen filmovi od 24. do 27.6. na CineStar TV Channels
Foto: Press

NJEGOVO ime je Mike Banning, a od 2013. uspješno spašava američkog predsjednika i najviše institucije američkog naroda. U lipnju Banning dolazi na CineStar TV Channels, gdje se od 24. do 27.6. prikazuju nastavci Fallen franšize.

Pad Olimpa – 24.6. u 21h na CineStar TV 1 kanalu

Pad Olimpa film je koji je započeo visoko-akcijsku i adrenalinsku potjeru. Gerard Butler prvi put se pojavljuje u ulozi Mikea Banninga, bivšeg vojnog operativca i tajnog agenta koji je dobio zadatak organiziranja sigurnosnih protokola za američkog predsjednika Benjamina Ashera (Aaron Eckhart) te prvu damu Margaret (Ashley Judd). Po odlasku na večeru, predsjednička obitelj je napadnuta, a prva dama umire. Banning je smijenjen, no godinu i pol kasnije prisiljen je braniti Bijelu kuću od esktremističkih napada, zajedno sa zamjenikom predsjednika Allanom Trumbullom (Morgan Freeman).

Uzbudljiva akcija Pad Olimpa prikazuje se 24.6. u 21h na CineStar TV 1 kanalu.

TV premijera mjeseca: Pad Anđela – 27.6. u 20:05 na CineStar TV Premiere 1 kanalu

Treće poglavlje filmske franšize dolazi kao TV premijera na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Agentu Banningu namješten je pokušaj atentata na predsjednika, a kako bi očistio svoje ime mora pobjeći od svih i biti korak ispred vlastite agencije i FBI-ja. Uz Gerarda Butlera i Morgana Freemana, zvjezdanoj glumačkoj ekipi priključila se Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson, Piper Perabo i Lance Reddick.

TV premijeru Pada Anđela gledajte 27.6. u 20:05 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?