Fanatici luduju: "Rodila se crvena junica iz Biblije, stiže sudnji dan"

Fanatici luduju: "Rodila se crvena junica iz Biblije, stiže sudnji dan"
Screenshot: YouTube

RELIGIOZNA organizacija posvećena "svakom aspektu Svetog hrama u Jeruzalemu" nedavno je objavila da je u Svetoj zemlji rođena potpuno crvena junica, navodno prva u 2000 godina. Prema njihovim tvrdnjama, crvena junica dio je biblijskih proročanstava o drugom dolasku Isusa Krista i Sudnjem danu, piše Oddity Central.

Prema hebrejskoj Bibliji, događaji koji vode do apokalipse trebali bi se ovako odigrati: Židovi će se vratiti u Izrael nakon 2000 godina, Sveti hram bit će obnovljen, milijarde ljudi nestat će tijekom sedam godina prirodnih katastrofa, Antikrist će ustati i vladati svijetom, nedaleko od Izraela počet će Armagedon, Isus će se vratiti kako bi porazio Sotoninu vojsku i potom vodio sudnji dan.

Crvena junica spominje se u Knjizi brojeva 19:2: "Ovo je zakonska odredba što ju je Jahve naredio: Reci Izraelcima neka ti dovedu crvenu junicu, zdravu, na kojoj nema mane i na koju još nije stavljan jaram."

Iako se crvena junica smatra prirodnom anomalijom, mnogi u Izraelu i izvan njega trudili su se uzgojiti je. Prije četiri godine, Clyde Lott iz Mississippija u Izrael je slao crvene krave kako bi pokušao ubrzati kraj svijeta. Njegove krave nisu odgovarale jer, prema Bibliji, ne može to biti bilo kakva crvena krava. "Mora u potpunosti biti iste boje, dlaka joj mora biti ravna i ne smije imati više od tri bijele ili crne dlake na sebi."

Organizacija s početka priče objavio je video junice, tvrdeći da je snimljen 28. kolovoza 2018. i da je "savršena crvena junica rođena u Izraelu".

Životinja je navodno temeljito pregledana te su neki stručnjaci zaključili da je podobna da bude znak smaka svijeta. Problem za sve teoretičare zavjera jest to što krava kako raste možda više neće biti idealna.

"Pregledat ćemo je opet za tri mjeseca", najavila je ta organizacija.

Rabin Chain Richman, direktor religiozne organizacije, vjeruje da je došlo vrijeme da se izgradi treći hram u kojem će svi kršćani (živi i mrtvi) ustati i pridružiti se Kristu dok će nevjernici dobiti zasluženu kaznu u paklu. Zanimljivo je napomenuti da su svih ovih godina surađivali s Lottom pa je moguće da su njegovi bizarni pokušaji stvaranja crvenog teleta urodili plodom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara