Fani Stipković, Vlatka Pokos i Modni Mačak u pohodu na najljepše štikle

ZA CIPELE bi se moglo reći da su najveći ženski grijeh. Malo koja žena će ostati ravnodušna pred parom elegantnih štikli, a sve ljubiteljice kvalitetne i lijepe obuće došle su danas na svoje. Naime, zaštitno lice brenda Fani Stipković svečano je otvorila trgovinu ekskluzivnih cipela "Shy" u Zagrebu. Na otvaranju su se okupila brojna lica hrvatske showbiz scene, ujedno i veliki ljubitelji mode, predvođeni, a kime drugim nego Vlatkom Pokos i Markom Grubnićem.

"Žene bi trebale nositi štikle kada se osjećaju kao žene"

Vlatki su se najviše svidjele japanke s kristalićima. "Obožavam te raskošne japanke", rekla je Vlatka i humoristično dodala: "Cijena im je prava sitnica". Kada smo ženu s najviše skupih dizajnerskih krpica upitali koje su joj najskuplje cipele koje posjeduje, odgovorila je, ponovno s osmijehom: "Najradije kupujem na sniženjima". "Ja slijedim njezin primjer", nadovezao se Marko Grubnić, koji smatra da prava žena uvijek treba nositi štikle.

Iako ovaj brand nudi samo ženske cipele Modni Mačak nije bio jedini muškarac na otvaranju. Boris Kosmač došao je sa svojom prijateljicom i novopečenom voditeljicom njegove modne emisije, Stefany Hohnjec. "Žene bi trebale nositi štikle kada se osjećaju kao žene, a kada rade kao muškarci onda bi se trebale i obuti kao muškarci", rekao je Boris i pokazao da ne dijeli Grubnićevo mišljenje. Fani je za zaštitno lice branda odabrana, kako sama kaže, zbog svojeg šopingholičarskog duha. "Volim modu i obožavam cipele, a s obzirom da sam zbog posla stalno po inozemstvu i družim se različitim ljudima, mogu ih i vani promovirati", objasnila je Fani.

M.S.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara