Fanovi "Beverly Hillsa 90210": Hoćemo Brendu u seriji!

POVRATAK teen serije "Beverly Hills 90210" oduševio je američke gledatelje koji se s nostalgijom prisjećaju intriga u bogatim američkim obiteljima. Serija koja se snimala od 1990. do 2000. godine i dalje se prikazuje diljem svijeta, a za novu verziju, koja se nedavno počela snimati, već je zainteresirano nekoliko desetaka svjetskih TV postaja. Fanovi popularne teen serije već su se udružili kako bi producente nagovorili na, po njihovom mišljenju, "iznimno bitan glumački angažman" - žele Shannen Doherty, koja je u nekoliko prvih sezona glumila zločestu Brendu i proslavila se diljem svijeta.

"Vratite Shannen Doherty! Bila je ikona starog Beverly Hillsa i bila bi odličan izbor za novu verziju serije", apeliraju obožavatelji "Beverly Hillsa 90210" na službenoj stranici serije. Prema njihovom mišljenju, Brenda je najbolji lik koji se pojavio u deset sezona dugoj seriji, a i statistike su na njihovoj strani - kad je Shannon Doherty zbog neslaganja s "mozgom serije", Aaronom Spellingom napustila seriju, gledanost je naglo pala, a stanje nije uspjela popraviti ni Tiffany Amber Thiessen, koja je u priču upala u ulozi spletkarošice Valerie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristanak za pojavljivanje u novoj verziji serije već su dale Jennie Garth i Tori Spelling, a zlonamjernici pišu kako to "nije nikakvo čudo, s obzirom da nakon serije nisu napravile ništa u životu". To bi se, barem s poslovnog holivudskog stajališta, moglo primijeniti na sve članove stare postave, pa i na Shannen Doherty, koja je u posljednjih nekoliko godina izbačena iz apsolutno svakog projekta na kojem je radila. Njezin teški karakter navodno je puno jači od popularnosti koju uživa u javnosti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara