Fanovi oprez: Uskoro počinje prodaja ulaznica za veliki koncert Halida Bešlića!

Tekst: V.R.
Foto: Index, Hit Records

ZA SVE vas koji nestrpljivo iščekujete ovaj koncert, napokon i informacija o prodaji ulaznica! Strpite se još samo dva dana, jer ulaznice su u prodaji od srijede, 16.rujna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete ih potražiti, po cijeni od 120kn (parter) i 140kn (tribine) na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb i Kralja Tomislava 7, Čakovec), Roko/Akademija (Jarunska 5), Integral (pothodnik), Mozaik knjiga (Bogovićeva 5 i City Centar One), CD shop Sirius (Importanne galerija), CD shop Zagorka (Importanne centar), Caffe bar Sport Billy, Club Shamballa (09-21).
 
Koncert koji je planiran za travanj ove godine, morao je biti zbog nesretnog događaja, odgođen i planiran za neka druga vremena. Srećom, Halidov oporavak dogodio se brzo snagom njegove volje i veličinom njegova duha! Nakon što je fizički došao u formu, odmah je počeo s pripremama za koncert i dugo planiranu turneju! Prije nego što uveseli zagrebačku publiku, Halid Bešlić će već ovaj nadolazeći vikend, točnije u nedjelju, 20.rujna, održati koncert u Zeničkoj Areni!

Arenu u Zenici odabrao je kako bi zahvalio zeničkoj publici što ga je bodrila za vrijeme njegova oporavka: "Kada sam bio u bolnici, Dino Merlin je imao koncert u Areni i pozvao je publiku da mi pruži podršku. Pričali su mi da je publika dugo aplaudirala i skandirala moje ime. To me inspiriralo da počnem u Zenici".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara