Fanovi uočili jeziv detalj u epizodi "Prijatelja" koji je dosad malo tko skužio

Fanovi uočili jeziv detalj u epizodi "Prijatelja" koji je dosad malo tko skužio
Screenshot: YouTube

FANOVI "Prijatelja" ne miruju ni godinama nakon što je emitirana posljednja epizoda te popularne serije pa su tako tek sad otkrili jedan detalj u epizodi četvrte sezone u kojoj Rachel neplanirano upozna roditelje svog novog dečka Joshue.

Joshua i Rachel nađu se u stanu njegovih roditelja koji se vrate ranije s puta i zateknu Rachel u seksi svilenom negližeu za koji ona zatim pokuša prodati priču da je zapravo moderna haljina. I dok se Rachel opravdava Joshuinim roditeljima, fanovi su uočili nešto čudno i pomalo jezivo iza nje.

Naime, u jednom trenutku zasvijetle oči maske koja se nalazi na ormariću iza njih. To se dogodi na samo nekoliko sekundi pa je mnogima taj detalj promaknuo.

Inače, Joshuu je u toj epizodi glumio Tate Donovan koji je baš u to vrijeme raskidao vezu s Jennifer Aniston koja je glumila Rachel. Kasnije je priznao da mu je zbog toga bilo pomalo nelagodno.

Ovo nije prvi put da su fanovi pronašli zanimljivosti u epizodama megapopularne serije. Krajem prošle godine otkrilo se da se lik Rachel vjerojatno borio s postporođajnom depresijom zbog knjige koju je Joey slučajno dohvatio u jednoj epizodi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara