Fantomski Hummer: Gdje je kraj?

U IZOBILJU noviteta ovogodišnja SEMA je podarila i nekoliko izložaka koji bi visoko kotirali na ljestvici neukusa. Ustvari, možda imaju i pobjednika.

O izloženom primjerku poznato je vrlo malo, ustvari samo ono što piše na njemu (adresa). Ime mu je Phantom Hummer, a adresa službenih stranica je http://www.phantomhummer.com/. Djelomično istinito, jer site ne nudi ništa, tek poneku fotografiju i na brzinu sklepani filmić. Da nije smiješno bilo bi žalosno.

S obzirom na način prezentacije (vozilo stajalo zaključano, a prezenterima ni traga) sve djeluje kao šala i rezultat predimenzionirane dokolice. No, isto tako tajna uspjeha ponekad leži u ne previše pametnoj ideji.

Uostalom, ovo vozilo ima sve što se traži. Definitivno se radi o vozilu koje je nemoguće ne zamijetiti. Isto tako, luksuz je zajamčen, kao i činjenica da će i najvećim "mekušcima" dati dovoljno lažnog samopouzdanja da si umisle kako su frajerčine.

Ne dvojimo da bi se i u Hrvatskoj našlo interesenata za ovakvu preradu Hummera. O Amerima da i ne govorimo. I za kraj recimo kako ljudi koji stoje iza projekta Phantom Hummer žele da znamo kako je vaša mašta njihova jedina granica. Je li uistinu tako, prosudite sami.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara