Farma bez najvećeg poprsja: Stefany u suzama i uz pjesmu napustila show

IAKO se cijelog tjedna, znajući da će je gledatelji izabrati za drugog duelista, marljivo pripremala za kviz znanja, Stefany Hohnjec izgubila je od Nene Pavinčića i oprostila se od natjecanja. To je, očekivano, napravila uz suze i zagrljaje s kolegama koji su joj u proteklim tjednima bili najveća potpora, a muški dio ekipe, potaknut njezinom emotivnom rekacijom, zapjevao joj je "Moj lipi anđele" i još je više rasplakao.

Gledatelji su ovog tjedna najviše glasali za Stefany, pa se bivša Miss sporta našla s Nenom u areni i upustila u "borbu umova". Oboje se farmera za taj svečani trenutak itekako pripremilo - Stefany je marljivo nabrojavala vrste bakterija, Neno je baratao podacima o sijanju blitve, a iz svake se njihove riječi moglo shvatiti da su itekako proučili priručnik za farmere. Prvi dvoboj u kojem su se natjecatelji nakon dugo vremena zaista trudili da ostanu u showu ipak je završio u korist Nene Pavinčića, i to zahvaljujući famoznom pitanju: "Koliko vremena treba da sazrije kompost?".

Ambiciozni planovi prsate starlete tako su se na kraju izjalovili, a Stefany će u svom oproštajnom pismu opisati tjedne provedene na seoskom imanju, a imenovat će i novog Gazdu. Statistički, Stefany je na Farmi prolila najviše suza, najmanje se svađala i najviše izvijala, sve, naravno, pod izgovorom da je "ukočena". Njezina "medijska sudbina" nakon reality showa u kojem nas je podsjetila na svoj lik i djelo zasad je nepoznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako na seoskom imanju više nema dovoljno grupica za međuosobno tračanje, farmeri su se okrenuli pričama - tko će osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna i što će s njom učiniti? "U show zaista nisam ušla zbog novca, a ni zbog pobjede. Ušla sam zbog nekih svojih privatnih razloga", još je jednom, za svaki slučaj, ponovila Dvina, natjecateljica kojoj nerijetko prigovaraju kako je sa suparnicima u dobrim odnosima samo zbog love i pobjede.

Hana Hadžiavdagić, jedna od gošći u tjednoj emisiji Farme, istaknula je kako sa svim bivšim cimerima s kojima se viđa u vanjskom svijetu ima "super odnos", a puno više od bivše natjecateljice govorila je Severina, koja je u studiju Nove TV predstavila toliko spominjani album "Zdravo Marijo".

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara