Farma - Mario Ivani: Uzmi i gutaj!

Farma - Mario Ivani: Uzmi i gutaj!

POGLAVICI Mariju Mlinariću, čini se, dosadilo je biti gazda farme. Iznerviran time što je ispred kuće pronašao ljudski izmet, posjeo je farmere za stol i jasno dao do znanja da "zasigurno to nije učinio Macmalić". Zatim se naljutio na Petru jer mu smeta njezina ovisnost o alkoholu i cigaretama. Večer prije se napila pa je ujutro od nemoći povraćala pored kreveta. Zadnje što je Marija izbacilo iz takta je Ivana Paris.

Naime, farmerske kuharice pripremile su pizzu za večeru a jedina koja nije jela upravo je Ivana. To se Mlinariću nije svidjelo pa ju je pred svima počeo špotati: "Nećeš poslije, nego češ odmah jesti! Jedi odmah, češ me zajebavati, visiš na 30 stupnjeva, ne jedeš ništa. Jedi, uzmi i gutaj. Ne zanimaš me, uzmi i jedi", rekao joj je gazda, te nastavio: "Uzmi i jedi, ne jedeš ništa, fakat mi sad ideš na živce. Radiš tu k'o konj, a ne jedeš ništa!"

Djevojke žele više pomagati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana se pokušavala nekako opravdati, međutim, Mario je bio odlučan da se primi barem jednog komada pizze i zagrize pred njime. Simona je pokušala Ivanu utješiti riječima: "Bolje izgledaš kad jedeš i puno radiš, nego kada miruješ i niš ne jedeš". Kako bi sa sebe skrenula poglede, Ivana je prebacila temu rekavši kako smatra da bi preostale djevojke na farmi trebale više pomagati dečkima.

Mario je na tome bio zahvalan, ali je naglasio kako su on i Bubi "usklađen stroj". Na kraju je napomenuo da djevojke imaju itekakvu ulogu na farmi, a to je kuhanje. "Vi kuhate, mi jedemo, a za deset minuta poseremo. Ako se vaš trud i plod ne vidi, ne znači da nije od velike važnosti, samo zato što se naš tor vidi", rekao je pred svima Mario.

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara