Farma: Što se krije ispod pudera i kože izmučene kvarc lampom?

Farma: Što se krije ispod pudera i kože izmučene kvarc lampom?

TEK JE koji naporan dan iza "celebrity" farmera, a farmerke (većinom manekenke) još uvijek posežu za puderima i lakovima za kosu, što znači da se još uvijek nisu dovoljno opustile, te potisnule gradsku djevojku koja vrišti ispod njihove nove seljačke kože.

"Dva bubrega" ispod Josipinog nosa

Letimičan pogled na bljedunjava i izmučena lica kvazi-zvijezda, koje su se latile motike i svrdla u reality showu Farma, pamti se bolje i jasnije od svih editorijalnih instant top modela ispeglanih lica i podignutih sisa.  Nema gore od one istine koja kaže kako "tek znaš što si oženio kada se probudiš ujutro i pogledaš na jastuk do sebe".

Novinarka, spisateljica, model i što god već (ni)je, Josipa Pavičić Yo, u gradu je uvijek besprijekorno dotjerana. Prava gradska asfaltuša okine koji put maskarom čak i onda kada skokne po štangicu čokolade u dućan preko puta stana. No, otkako je dio Farme, sve se češće može čuti kako "njezina kosa i nije tako gusta". Iako je svima jasno kako njezina kosa nikada nije bila gusta i kako pakung kod frizera ovoga put "uistinu" čini čuda, Josipa, točnije, njezina "dva bubrega" ispod nosa, od svih farmerki privlači najviše pogleda.

Konzumenti istančanog estetskog ukusa složili bi se kako šminka čini čuda, pritom ne misleći kako ona uistinu od gotovo nakaradne i izvitoperene facijalne zbrke učini ljepoticu na razini Angeline Jolie, ili barem Ive Jerković, već kako svu silnu "osobnost", koju kroz šminku nadljudskim snagama pokušavaju prikazati svijetu oko sebe, poznate zvijezde bez troslojne fasade tekućeg pudera i "smouki ajz" izgledaju kao da ih je, u najmanju ruku, odnijela voda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj 'ko po blatu gacka još uvijek svoje usne tracka

Tu je, naravno, i Hana Hadžiavdagić, dobra stara "Paris Hilton wannabe", koja i dalje po blatu gacka i uporno usne u ružičasto tracka, iako je svima obznanila kako ulazi u Farmu jer želi pokazati svoju "jednostavnost i prirodnost". Moš mislit!

Fotografije koje su obilježile neke trenutke na farmi svakako će ući u antologiju zvjezdanih trenutaka na koje nitko, pa niti one same, nije navikao. Obzirom na tu činjenicu, djevojke su, ako ništa drugo, pokazale dvije stvari - kako se ispod eyelinera, pudera u kamenu i kože izmučene kvarc lampom kriju sasvim obične djevojke, te kako se iza svih opsesivnih prenemaganja, kojima su pokušavale godinama ostaviti dojam načitanih i lijepo odgojenih pametnica, kriju  prave sirove farmerke koje se nisu snašle čak niti s "najstarijom ženskom prijateljicom - kuhačom".

Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara