Farmer Lupino poručio Josipi: Šta glumataš, jebala te tvoja sapunica!

JOSIPA PAVIČIĆ stala je na žulj najstrpljivijem stanovniku Farme, koji se proteklih dana suzdržavao od komentara na postupke svojih većinu vremena pijanih cimerica. Nakon kraće prepirke, Lupino je Josipi odlučio stati na kraj pozivajući se na njezinu glumačku karijeru, odnosno, pokušaj iste: "Nemoj mi tlak dizati, pretvaraš se pred kamerama, majke mi! Šta glumataš, glumila si u sapunici... Jebala te tvoja sapunica!".

Život na selu iscrpio je i najizdržljivije farmere, a zadnji u nizu stanara koji je izgubio živce je fotograf Lupino, dosad prilično miran u sve češćim sukobima. Okomio se na Yo, koja po njegovom mišljenju stalno glumata, ali spisateljica mu nije ostala dužna: "Nemoj me molim te zajebavati!".

Lupino se osvrnuo i na inteligenciju svojih cimera, za koju smatra da nije na zavidnoj razini: "Njima svima je ta Farma najveći doseg! To je razmažena čeljad!". Na njegov se komentar nadovezala bivša Gazdarica Hana, ističući kako su najveći doseg većine stanara "tri razreda srednje škole".

Nova Gazdarica Farme je odbjegla Feminnemka Ivana Marić, koja se odmah nakon što joj je dodijeljena ta časna dužnost počela baviti "pripremanjem terena" za dolazak koza o kojima će se farmeri uskoro morati brinuti. Imenovanje Ivane za Gazdaricu razočaralo je ženski dio vesele ekipe - Jelena ističe da se boji Ivane, Yo smatra da je, obzirom da je Ivana Gazdarica, uskoro očekuje funkcija sluškinje, a jedina Alex ima volje za svađu s novom Gazdaricom. "Ja se nje ne bojim, ja ću je nokautirati!", komentirala je sa cimericama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Lupina, na Yo reži dobar dio farmera, koji smatraju da je njezino šefovanje u narednih nekoliko dana prešlo sve granice. Protiv nje se okrenuo i Alen, koji joj je nekoliko puta bio u krevetu: "Bio sam glup, ali nakon ovog što se izderala na mene, nema šanse!". Stipe Drviš dodao je kako je Josipa odmah na početku izjavila da će na selu izdržati tri tjedna (a drugi je prošao), no u ocjeni ne baš popularne farmerice najpreciznija je, kao i obično, bila Alex: "Ona je nezadovoljna sama sa sobom, ima komplekse! Ja ću nju iskasapiti koliko me živcira!".

Početna seoska idila za sudionike Farme je daleka prošlost - jedni drugima prigovaraju za svaku sitnicu, ogovaraju se po cijeli dan, a trzavice između svih, pa čak i pripadnika istog "klana", postale su svakodnevica. Da je "vrag odnio šalu", zaključila je Dvina, ističući: "Sada počinje psihička igra, sada počinje pucanje!".

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara