Fergie iz Black Eyed Peasa: Prezaposlena sam da bih imala djecu!

Tekst: A.A.
Foto: JLP

FERGIE iz Black Eyed Peasa kaže kako uza svoju karijeru nema vremena za širenje obitelji. Pjevačica koja je udana za zvijezdu "Transformesa" Josha Duhamela odlučila je još neko vrijeme raditi isključivo na karijeri zbog čega nema vremena za dijete. Misli da bi se svojih nastupa morala odreći kad bi zatrudnjela.

"Stalno te svi nekuda požuruju i guraju, ali meni se za sada sve vrti samo oko Black Eyed Peasa. U mom rasporedu nema mjesta za djecu. Čak i kada bih željela biti trudna, kako bi to napravila, pa ne mogu takva nastupati, osjećala bi se krivom", rekla je 35-godišnja Fergie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica dodaje da će jednoga dana, kada odluči imati djecu, njena karijera pasti u drugi plan. "Kada rodim, djeca će mi biti na prvom mjestu. Želim stvari odraditi jednu po jednu, sve u svoje vrijeme. Jednom je netko rekao da žene mogu imati sve, ali ne u isto vrijeme. I ja tako mislim, ako radiš sve od jednom, to ti je jednostavno previše", kaže Fergie.

Njezin suprug Josh, s kojim je u braku od siječnja 2009. godine, nedavno je izjavio kako razmišljaju o djeci. "Razmišljamo, ali ne znam kada. Fergie je rekla da će biti trudna dva puta, a ja sam rekao da ćemo onda imati dva para blizanaca", našalio se Josh. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara