Figura najomraženije holivudske glumice nakon tajnog poroda postala vijest dana

Figura najomraženije holivudske glumice nakon tajnog poroda postala vijest dana
Foto: Guliver Image/Getty Images

PRIJE nekoliko je tjedana Anne Hathaway u tajnosti rodila drugo dijete.

Nakon mjeseci izbivanja s crvenog tepiha sinoć se pojavila na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards u svjetlucavoj Versaceovoj haljini s dubokim dekolteom. Kako je haljina sa širokim rukavima od struka naniže bila uska, jasno se ocrtavao glumičin trbuščić, a brojne majke diljem svijeta, kojima idu na živce nerealna očekivanja koja se nameću ženama nakon porođaja, cijeli dan hvale slavnu glumicu.

Embed from Getty Images

Anne je prije nekoliko godina magazin Star proglasio najomraženijom glumicom u Hollywoodu, a jedan od razloga za to bio je govor koji je održala nakon što je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu. U nekoliko dana na Twitteru su se nagomilali postovi s hashtagom #IHateAnneHathaway (MrzimAnneHathaway). Govor je ocijenjen lažno skromnim, a Anne nije pomogla ni priča da je odbila nositi Valentinovu haljinu jer je čula da će njena kolegica Amanda Seyfried nositi sličnu.

Embed from Getty Images

Navodno se pred kamerama pretvarala da je skromna i jednostavna, a podalje od njih bila je razmažena diva.

Prije godinu dana Anne je otkrila da je odlučila prestati konzumirati alkohol jer je sina pratila u vrtić mamurna, što joj se nikako nije svidjelo. Odlučila je prestati piti sljedećih 18 godina jer će njezin sin nakon tog perioda navršiti punoljetnost po američkim zakonima i, kako Anne planira, službeno se iseliti iz kuće.

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara