VIDEO TLZP Damir Kedžo odnio pobjedu, no najviše se pričalo o poljupcima dvoje natjecatelja

VIDEO TLZP Damir Kedžo odnio pobjedu, no najviše se pričalo o poljupcima dvoje natjecatelja

Foto: Twitter/Facebook

POBJEDNIK ove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato je Damir Kedžo. S obzirom na to da je nakon ocjena žirija situacija na tablici bila gotovo izjrdnačena kandidati su sami odlučili o pobjedniku.

Mateo je svoje bodove dao Lani, Kedžo Ani Maras, Lana je izvlačila papiriće i dala bodove Ani Maras, a Ana Maras glasala je za Kedžu.

S njom su se složili Žanamari Perčić i Filip Dizdar, Fil Tilen glasao je za Lanu Jurčević, a Hana Hegedušić odlučila je o pobjedniku. Zbog njenog glasa pobijedio je Damir Kedžo.

A ovako je izgledao tijek večeri:

Božićni hit nad hitovima, i pjevačica nad pjevačicama Mariah Carey večeras su bili fantastični u izvedbi Damira Kedže.

"Kad se kroz cijelu sezonu toliko trudiš ovo ti je nagrada za sve što si prošao. Ovaj nastup je zbilja moja mala osobna pobjeda.Te će mi tri minute biti možda najljepše tri minute u cijelom showu", rekao je.

Matteo Cetinski se pretvorio u Elvisa i maestralno otvorio natjecateljski dio večeri.

Nakon njega nastupila je Lana Jurčević u ulozi Siniše Vuce.

"Bio je to potpun doživljaj i glazbeno i scenski i olfaktivno", rekao joj je Goran Navojec koji je uživao u janjetini koja je došla s Lanom. 

"Imaš sjajnih glumačkih talenata", rekla joj je Sandra Bagarić.
 
Posljednji nastup večeri odradila je Ana Maras Harmander koja je nastupila u ulozi Sophije Loren i otpjevala "Mambo Italiano".

"Jako si seksi žena, bila si odlična, Sophia", rekla joj je Sandra Bagarić.

"Uvijek si bila emocionalna, puno želje i energije. Sophija je poznata kao energična žena i to si dobro odradila", rekao je Tomo in der Muhlen.

U revijalnom dijelu večeri nastupili su Žanamari Perčić i Filip Dizdar kao Magazin, odnosno Danijela Martinović i Lidija Horvat Dunjko te su zajedno otpjevali "Nostalgiju".

 
Nakon njih revijalno su nastupili Hana Hegedušić i Fil Tilen otpjevavši "Felicita".
 
"Mario Petreković me naučio hodati u štiklama. Velik korak za mene, mali za čovječanstvo", rekao je Fil priznavši da su mu bile najteže emisije u kojima je bio u gaćicama.
 
Na kraju pjesme pala je i prva pusa u showu.

Show je otvorio Petar Grašo koji se večeras našao u ulozi gostujućeg člana žirija. Finalnu emisiju otvorio je pjesmom "Moje zlato" koju je u ovoj sezoni sjajno otpjevao Damir Kedžo.
 
"Damir je to napravio skoro bolje od orginala", prokomentirao je oduševljeni Grašo koji na Kedžinu izvedbu nije imao zamjerke.  Prvi finalist koji će večeras stati na pozornicu je Matteo Cetinski. 

Teško je zaboraviti prošlotjednu epizodu u kojoj je Matteo Cetinski maestralno "skinuo" Gorana Bareta, a završnica će zasigurno biti napeta do samoga kraja.

 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara