Food outlet Žabac - niske cijene za vrhunsku kvalitetu robe, u vašem susjedstvu

Food outlet Žabac - niske cijene za vrhunsku kvalitetu robe, u vašem susjedstvu
Foto: Press

FOOD OUTLET Žabac mjesto je na kojem svakodnevno možete kupiti odlične proizvode po niskim cijenama kakve nisu dostupne nigdje drugdje. Cijene snižene do čak 90% osiguravaju dobivanjem ograničenih količina robe koje se nisu uspjele prodati na drugim mjestima. Zbog ubrzane dinamike prodaje, u Žapcu tu robu mogu prodati vrlo brzo. Ponuda proizvoda je svaki dan nova, a količine su ograničene. Zalihe pojedinih proizvoda ponekad se prodaju u roku nekoliko sati.

U ponudi imaju proizvode poznatih domaćih i inozemnih brendova, kao i ponudu svježeg voća i povrća te mesnih i mliječnih proizvoda. Slastice, čips, sokovi, pivo, jogurti, salame, šunke, samo su neke od kategorija koje se prdaju svakodnevno po izuzetno niskim cijenama, ali i dalje provjerene kvalitete.

U ponudi se ističe i već poznati deterdžentomat koji omogućuje da sami zamiješate željeni deterdžent korištenjem više različitih sastojaka, kako biste dobili za vas najbolju kombinaciju. Litra takvog deterdženta također je izuzetno niske cijene, daleko ispod tržišnih cijena klasičnih deterdženata.

Food outlet Žabac od svog osnutka 2016. godine radi na stalnom proširenju ponude i kvalitete proizvoda u ponudi. Prepoznati po ovim kvalitetama, uskoro otvara već četvrtu poslovnicu u gradu Zagrebu.

Na društvenim mrežama možete svakodnevno pratiti istaknute proizvode. Poslovnice se nalaze na adresama Tkalčićeva 4, Tratinska 80a i Importanne centar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;