Fotka obroka iz konobe na Krku naljutila je ljude, biste li ga platili 93 kune?

Fotka obroka iz konobe na Krku naljutila je ljude, biste li ga platili 93 kune?
Ilustracija: Instagram

NAKON što se na Facebooku povela žustra rasprava oko cjenika doručka u jednom restoranu na Hvaru, na Twitteru ekipa od jučer raspravlja o cijeni obroka u jednoj konobi na Krku.

Fotografija porcije krumpirića, prženih lignja, uz krišku salate, limuna i malo tartara izazvala je brojne reakcije na Twitteru. "Ovo u jednoj konobi na Krku košta 93 kune", napisao je korisnik Twittera rid@rco_side uz fotografiju koja je pokrenula raspravu.

Za razliku od cjenika na Hvaru, gdje se na fotografiji vide samo cijene, no ne i ono što se za njih dobije, ovdje je situacija drugačija, a korisnici Twittera odmah su kritizirali previsoku cijenu za dobivenu hranu. Biste li vi dali 93 kune za ovaj obrok?

 

"Mogli su bar kilo krumpira dati onda uz ove čvarke", jedan je od komentara. "Ma bagatela, a vidi tartara, kao da mu je iz nosa pobjeglo", dodao je drugi korisnik Twittera. "To može dobit u bilo kojem fast foodu za 20 do 30 kuna", "I još gamad traži da im se smanji PDV", još su neki od komentara.

No bilo je i onih koji nisu vidjeli problem u cijeni, već u onome što se za nju dobije. "Iskreno, ovaj tanjur bih vratila ne zbog cijene nego izgleda, kvalitete, ali tko proguta ovo, doda i bakšiš, treba onda i zaokružiti na 100", komentirala je korisnica Twittera.

"Ček, je li to cijela porcija", pitali su se neki. Drugi su objavili fotografiju obroka koji se za istu cijenu može dobiti u - Ateni.

"Lakomost i brza zarada ...ne ide to tako....u turizmu treba puno ulagati da bi se puno zaradilo...ne može se puno zarađivati, a ništa ne ulagati", zaključio je korisnik Twittera koji je objavio fotografiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara