Fotka poljupca ispred Eiffelova tornja zbog neočekivanog razloga postala hit

Fotka poljupca ispred Eiffelova tornja zbog neočekivanog razloga postala hit
Foto: Twitter

CURA koja ljubi strance oko svijeta postala je hit na društvenim mrežama, nakon što je fotografija na kojoj ljubi stranca u Parizu postala viralna na Twitteru.

Kristiana Kuqi u petak je objavila fotografiju ispred Eiffelova tornja u Parizu na kojoj se ljubi s muškarcem, a mnoge je iznenadilo što je 23-godišnjakinja napisala uz nju. Kuqi je otkrila kako uopće ne poznaje tipa, što je odmah privuklo pažnju brojnih tviteraša.

"Nadam se da dobro tip kojeg sam upoznala kod Eiffelova tornja i pitala za fotografiju na kojoj se ljubimo kako bih se mogla pretvarati da mi je bilo romantično u Parizu", napisala je uz fotografiju.

Nekoliko minuta kasnije Kuqi je objavila i fotografiju na kojoj se ljubi s muškarcem ispred rimskog Koloseja. I taj tip bio je potpuni stranac. "Nadam se da je i ovaj iz Rima dobro", napisala je.

Na trećoj fotografiji ljubi vatrogasca u vatrogasnom vozilu koji je došao na intervenciju na svadbi na kojoj je bila u Kentuckyju. "Nadam se da je i on dobro", napisala je uz tu fotografiju.

Njezine fotografije postale su viralne te izazvale tisuće reakcija. Žene su je prozvale herojem i legendom, a brojni muškarci pozvali da posjeti i njihove gradove.

Kristiana je inače porijeklom iz Kosova, a živi u Virginiji. Za Fox News otkrila je kako nije ni slutila da će postati viralna. Kaže kako je samo željela biti spontana i pokazati koliko je samopouzdana. "Otkako sam bila mala zamišljala sam fotografiju poljupca tamo", rekla je o Parizu. Dodala je kako je poljubac planirala tjednima prije nego što je zapravo posjetila Pariz. S njom u Parizu bila je i prijateljica, koja joj nije vjerovala da će to zapravo napraviti.

Kuqi je priznala kako je bila nervozna, no skupila je hrabrosti, prišla tipu i pitala ga ima li djevojku. Kad je rekao ne, dalje je bilo lako. "Bio je to toliko sladak moment. Fotkali smo se, pozdravili i nikad ga više nisam vidjela", kaže.

Nakon uspjeha u Francuskoj, Kristiana je odlučila zabaviti se i u Italiji, gdje je argentinskog turista pitala za poljubac ispred Koloseja. Poljubac s vatrogascem, kaže, bio je još jedan spontani moment.

Kristiana kaže kako se nada da će njezine viralne fotografije inspirirati žene diljem svijeta da idu za onime što žele u životu. "Sa samopouzdanjem možete zaista sve što želite. Sve što trebate je pitati", kaže. "Žene si ne bi trebale uskraćivati ono što žele samo zato što se plaše predrasuda."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara