Fotkala se na plaži pa se iznenadila kad je vidjela što joj visi između nogu

Fotkala se na plaži pa se iznenadila kad je vidjela što joj visi između nogu
Foto: Facebook

MLADA mama zacrvenila se kad je među fotografijama s odmora pronašla jednu na kojoj izgleda kao da ima penis između nogu. Shawnna Binks (24) nije mogla vjerovati što vidi na fotografiji prije nego je shvatila kako je riječ o nozi njezine kćerke.

Shawnna, koja radi kao izbacivačica u jednom noćnom klubu u engleskom Hullu, sunčala se na Cipru sa svojom 15-mjesečnom kćerkom Laylom u krilu kad ih je njezina majka Carol fotografirala.

Zbog položaja Layline noge, fotografija na prvi pogled izgleda prosto. "Ne bismo to mogle napraviti ponovo ni da hoćemo. Definitivno jedna od milijun fotografija", rekla je Shawnna.

"S obzirom na to da je bilo jako sunčano nismo baš mogle vidjeti fotografije pa smo ih okinule hrpu. Nismo pokušavale ništa smiješno, zbog čega je ovo ispalo još smješnije", kaže Shawnna.

"Fotografije nisam vidjela dok se nismo vratili i nisam mogla vjerovati što smo uhvatile. Kad je Carol vidjela što je na fotografiji odmah je rekla Shawnni da je mora objaviti - jer je smiješno, piše The Mirror.

Fotografiju je zatim objavila na Facebooku i brzo je postala viralna. "Laylino malo stopalo izgleda kao da mi nešto visi između nogu", piše uz nju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara