Fotkali staru crkvu u napuštenom selu pa snimili nešto jezivo

Fotkali staru crkvu u napuštenom selu pa snimili nešto jezivo
Foto: Wikipedia Commons

ŽENA tvrdi da je snimila nešto uznemirujuće na fotografiji u napuštenom španjolskom selu jer kaže kako ljudska sjena u pozadini ne pripada nikome tko je tada bio tamo.

Fotografija je nastala u napuštenom španjolskom selu Hormicedo, a uhvatila ju je 36-godišnja fotografkinja u posjetu s dečkom. Oni kažu da nijedno od njih nije bilo u poziciji za ovu sjenu i da nitko drugi, s obzirom na to da je selo napušteno još od 1959. godine, nije bio tamo.

Fotografiju je podijelila nećakinja fotografkinje Mika. Ona je rekla kako nikome nije ni palo na pamet da bi to moglo biti nešto paranormalno, no nije imala objašnjenje. "Rekla je da je čula neke stvari. Kao nekoga tko trči zbilja brzo između grmlja ili blizu njega." Fotografkinja kaže i kako uopće nije uvjerena da je riječ o sjeni.

Mika (20) i njezina teta ponovno su posjetile lokaciju i kažu da ih je stara crkva opet prestrašila.

Skeptici na društvenim mrežama sugeriraju da je par zaboravio gdje je stajao, no Mika i dalje ne zna o čemu je riječ. "Otvorena sam za logička objašnjenja fotografije, no još nisam dobila nijedno takvo", rekla je.

Hormicedo su ljudi naseljavali još od željeznog doba, no njegova posljednja dva stanovnika odselila su se u siječnju 1959. godine, nakon čega su ruševine opljačkane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara