VIDEO Kevin iz "Sam u kući" se napokon izvukao iz pakla ovisnosti i izgleda bolje nego ikad

VIDEO Kevin iz "Sam u kući" se napokon izvukao iz pakla ovisnosti i izgleda bolje nego ikad

Screenshot: YouTube

NAKON što je godinama njegovo stanje zabrinjavalo fanove diljem svijeta, Macaulay Culkin oduševio je novim izgledom. 36-godišnja dječja zvijezda fotografirana je u trgovini, a fotka je postala viralna. Culkin izgleda zdravije, skratio je kosu i nosi naočale.

S 12 godina postao je milijunaš i svjetski poznata zvijezda, no već nekoliko godina kasnije bio je istrošena holivudska roba. Neko vrijeme bio je teški ovisnik, a njegova ovisnost uzela je maha kad je nakon osam godina veze prekinuo s Milom Kunis. Navodno je pao u tešku depresiju, a još mu je teže pala spoznaja da je ona u vezi s Ashtonom Kutcherom.

No, nevolje su počele puno prije. Culkin je odgojen u brojnoj obitelji od šestero braće i sestara, a otac Kit bacio ga je u glumačke vode kad su mu bile svega četiri godine i maltretirao ga. I nakon što je zaradio za veliku vilu cijeloj obitelji, otac nije ga prestajao maltretirati. S 14 godina Macaulay je objavio da prestaje s glumom, a otac je napustio obitelj.

Kit i njegova supruga Patricia žestoko su se borili za skrbništvo nad Macaulayjem. Na kraju je Macaulay uspio blokirati svoje milijunsko bogatstvo od roditelja, no to ga je dovelo do svađe s njih oboje. Sve to dovelo je do bizarnog prijateljstva s Michaelom Jacksonom, a Macaulay je izgubio i mlađu sestru Dakotu. Nakon izlaska u jedan noćni klub, Dakotu je udario automobil, a djevojka je preminula u bolnici.

Sve to, čini se, ostavio je iza sebe. U međuvremenu, povremeno glumi, a već neko vrijeme svira i pjeva u bendu "The Pizza Underground", koji se bavi parodijama, uglavnom Velvet Undergrounda.

Brojni obožavatelji koji ga prate još od djetinjstva izuzetno su sretni da se izvukao iz depresije te da izgleda bolje nego ikad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara