FOTO Kosovar upoznao zaručnicu prošle godine, a onda je vidio njenu fotku iz djetinjstva

FOTO Kosovar upoznao zaručnicu prošle godine, a onda je vidio njenu fotku iz djetinjstva

Foto: Instagram

KAD JE Verona Koliqi svom zaručniku kojeg je upoznala prije godinu i pol pokazala sliku iz djetinjstva nije ni slutila da će se on prepoznati na njoj, ali upravo to se dogodilo.

Na jednoj od fotografija s ljetovanja u Crnoj Gori Verona pozira s rođakinjama u plićaku, a u pozadini se vidi dječak koji pluta na luftiću.

Njen zaručnik Mirand je gledajući fotografiju prepoznao luftić i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dječaku.

Na prvi pogled nisu mogli vjerovati što se dogodilo pa su odlučili provjeriti s njegovim roditeljima.

"Ova fotka je snimljena prije deset godina, a kad sam je pokazala zaručniku, on je prepoznao majicu i luftić koji su bili isti kao njegovi. Krenuli smo s daljnjim analizama i njegova obitelj nam je potvrdila kako su iste godine bili na ljetovanju u istom mjestu. Pokazalo se da je moj sadašnji zaručnik slučajno završio na našoj obiteljskoj fotografiji", napisala je ona uz objavu.

 

She said yes!💍

Objavu dijeli Mirand Buzaku (@mirandbuzaku)

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugoga nisu se upoznali do prošlog ljeta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se zaručili.

Objava u kojoj je Verona podijelila cijelu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset tisuća lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.  

 

Felt like a princess💍❤️

Objavu dijeli Inspire 🐵 (@veronavanity)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara