FOTO Kuća koju su Doris i Boris kupili bez kredita prodavala se za 1,4 milijuna kuna

FOTO Kuća koju su Doris i Boris kupili bez kredita prodavala se za 1,4 milijuna kuna
Foto: Index Oglasi

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA i Boris Rogoznica jučer su potvrdili glasine o razvodu, a već neko vrijeme ne dijele istu adresu u Velikoj Mlaki pokraj Zagreba, gdje su kupili kuću bez kredita. 

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", priopćili su oboje.

Prošle godine par je kupio kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini zagrebačkog aerodroma, a oglašavala se po cijeni od 190 tisuća eura, odnosno nešto više od 1,4 milijuna kuna. Doris je kasnije otkrila i kako im je to uspjelo.

"Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van "gradske vreve" a opet automobilom na 20 min od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju", stajalo je u oglasu.

"Na obje etaže provučeno centralno niskotemperaturno podno grijanje s glavnim termostatom u dnevnom te digitalnim regulacijskim termostatima u svakoj sobi. Provučene instalacije s krova za solar te za alarmni sustav. Obje kupaonice kompletno opremljene, prizemlje tuš, na katu kutna kada. Komplet vanjska stolarija s alu roletama, na katu i original komarnici. Keramičke pločice kao podloga na obje etaže s mramornim stepeništem. Na katu tri sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu i tavan spuštajućim ljestvama. Ispod stepeništa podrum/ostava. Garaža dostatna za veći auto s automatskim vanjskim vratima i vratima za ulaz u kuću iz garaže. Kompletni papiri kuće su uredni, s uporabnom dozvolom jer je ista djelomično kupovana kreditom banke koja takve isključivo i priznaje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Pisalo je još i kako je bila moguća i kupnja bez kućanskih uređaja, zbog čega je i cijena mogla biti manja prema dogovoru, a napomenuto je i da je kupnja dodatnog zemljišta uz kuću obavezna i uključena u cijenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Doris nerijetko objavljuje fotografije doma na Instagramu, a Boris je njihovu posljednju zajedničku fotku iz kuće koju su kupili podijelio još u siječnju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara