FOTO Misteriozno morsko biće bez očiju i s oštrim zubima nasukalo se u Teksasu nakon uragana Harveya

FOTO Misteriozno morsko biće bez očiju i s oštrim zubima nasukalo se u Teksasu nakon uragana Harveya

Foto: Twitter

URAGAN Harvey nije dislocirao samo ljude, već i mnogobrojna morska stvorenja. Prošli tjedan Preeti Desai na Twitteru tako je objavila nekoliko fotografija misterioznog stvorenja koje se nasukalo u Teksasu nakon uragana Harveya.

"Na prvi pogled izgledalo je kao nešto iz velikih dubina", rekla je Desai za Earth Touch News Network te otkrila kako nije znala o čemu je riječ pa se obratila za pomoć biolozima na Twitteru, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je savršeno za Twitter - toliko je puno znanstvenika i istraživača na ovoj platformi koji su odmah spremni uskočiti i razjasniti stvari", rekla je.

Vrlo brzo razjašnjeno je kako se radi o jednoj vrsti jegulje kakve obično obitavaju u meksičkom zaljevu na 30-90 metara dubine. Ove vrste jegulja imaju oči, no one su male i moguće da su istrunule kad su nastale fotografije.

Dr. Kenneth Tighe iz Smithsoniana vjeruje da je riječ o jegulji, iako ne može potvrditi o kojoj je točno podvrsti riječ. "Šteta da ne vidimo vrh repa, tad bi bilo jasnije kojoj porodici pripada", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara