FOTO Navijačko ludilo zahvatilo i političare: Evo tko sve danas tipka #CRO do iznemoglosti

FOTO Navijačko ludilo zahvatilo i političare: Evo tko sve danas tipka #CRO do iznemoglosti

Foto: Facebook

NAVIJAČKO ludilo zvano #CRO zasigurno je i danas prekrilo naslovnu stranu vašeg Facebooka. Obični smrtnici manijakalno ispisuju hashtag ne bi li Eifelov toranj večeras svijetlio u kockicama, a pošasti su se priključili i naši poznati političari. Nogometna groznica nije izbjegla ni velike "face" koje fotografijama i statusima pozivaju da do utakmice izludimo sve naše fejs prijatelje hashtagom #CRO, a od 21:00 pratimo okršaj sa Španjolcima.

Najvatrenija navijačica je definitivno Ruža Tomašić koja je sa svojim asistenticama pozirala odjevena u kockasti dres i pozvala na tipkanje #CRO hashtaga.

Ništa hladnije glave nije ni Marijana Petir, koja je svoje Facebook pratitelje iz Bruxellesa pozdravila fotografijom na kojoj zajedno sa svojim timom pozira sa zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Damir Kajin nešto je suptilniji. I on želi vidjeti kockasti toranj, a igrače je pozvao da domovini donesu barem malo osmjeha na lice.

Vijest da nam se po broju hashtagova na društvenim mrežama Turska opasno približava zabrinula je Željku Markić. Njezini su followeri vijest shvatili kao podatak od nacionalne važnosti i neumorno tipkaju #CRO.

Najvatrenija navijačica u Hrvata, Kolinda Grabar Kitarović, još uvijek se na svom fejsu nije oglasila o utakmici, iako je prethodne pratila s punom pažnjom.  Možda čeka zadnji tren, a možda štedi živce za utakmice u nastavku natjecanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara