FOTO Nova Miss Amerike je seksi vojnikinja

FOTO Nova Miss Amerike je seksi vojnikinja

Foto: Facebook/Instagram

"MIR u svijetu" od noćas za novu američku misicu doista neće biti floskula, pošto je nova "Miss America" po zanimanju profesionalna vojnikinja, koja trenutno radi kao IT stručnjakinja u američkoj vladi i pomaže ratnim veteranima u borbi protiv PTSP-a.

Deshauna Barber noćas je ponijela krunu najljepše djevojke u SAD-u i odmah potom zaintrigirala čitav planet. Lijepa 26-godišnjakinja odrasla je u vojničkoj obitelji, a njezini roditelji su se upoznali na jednoj od mirovnih misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deshauna se vojsci priključila već sa 17 godina, a njezin primjer su slijedili i mlađi brat i sestra. Nova misica ima diplomu iz poslovnog mendažmenta, a i zapovjednica je satnije u Marylandu. Lijepa Deshauna prva je pobjednica iz vojske u povijesti američkog izbora za Miss, a na konferenciji za novinare prije samog finala naglasila je kako je s nadređenima već razgovarala o mogućnosti pauze ako titulu i osvoji.

"Iskoristit ću svoju titulu za podršku američkim ratnim veteranima", rekla je misica, a na pitanje što bi poručila predsjedničkim kandidatima, uključujući i nekadašnjeg vlasnika licence izbora Donalda Trumpa, Deshauna je odgovorila kako se kandidati bave temama koje i nisu od prevelike važnosti, i kako bi se trebali više fokusirati upravo na probleme veterana, pogotovo na nedostatke u ustanovama za liječenje.

Deshauna je na izboru potukla konkurenciju od 51 prelijepe djevojke, a prijenos je gledao i njezin zapovijednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara