FOTO Nova modna zvijezda sabora: Lijepa Plenkovićeva pomoćnica osvojila je i Bojana Bogdanovića

FOTO Nova modna zvijezda sabora: Lijepa Plenkovićeva pomoćnica osvojila je i Bojana Bogdanovića

Patrik Macek/PIXSELL

AKTUALNIM prijepodnevom sabor je nakon zimske stanke počeo svoju sedmu sjednicu. Kao i svaki put do sad, u sabornici se moglo vidjeti različitih odjevnih kombinacija, nekih uspješnije zamišljenih i nekih koje nisu baš uspjele.

Ženski dio vlade odlučio se za konzervativne odjevne kombinacije, što i ne čudi s obzirom na to da smo u siječnju i jedina opcija je zakopčati se od glave do pete.

S obzirom na to da Josipa Rimac više nije u saboru, nova modna zvijezda sabora je Tena Mišetić, zamjenica predstojnika ureda premijera Andreja Plenkovića i kći Ariane Bazale-Mišetić, direktorice sektora Ureda predsjednika uprave Hrvatskog Telekoma, te Ivice Mišetića, zamjenika predsjednika Odbora u THT-u.

Tena se u medijima našla mnogo prije nego što se našla u kabinetu premijera, kao djevojka košarkaša Bojana Bogdanovića. S obzirom na to da su oboje samozatajni o svom privatnom životu, nije poznato traje li ta veza još uvijek.

Svojedobno su bili prekinuli jer je u Bojanov život ušla sugrađanka Ornela Vištica, no nakon što je ta ljetna romansa završila, Bojan se vratio Teni. 

Mlada HNS-ovka Marija Puh privlačila je poglede u crvenoj haljini, dok je Sabina Glasovac izabrala neobičnu zelenu nijansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara