FOTO Ornela Vištica neobično sliči na slavnu glumicu: "Ljepša si od nje!"

FOTO Ornela Vištica neobično sliči na slavnu glumicu: "Ljepša si od nje!"

Foto: Instagram

NAŠA glumica Ornela Vištica tvrdi da je godinama uspoređuju sa slavnom Juliom Roberts, a ovoga je puta fanove putem društvenih mreža odlučila pitati vide li i oni tu sličnost.

"Ono kad ti godinama govore da ličiš na Juliu, pa da vidimo? Hm? A ipak sam ime dobila po talijanskoj glumici Ornelli Muti", napisala je Ornela i dobila i više pozitivinih komentara no što se vjerojatno nadala.

 

Ono kad ti godinama govore da ličiš na Juliu, pa da vidimo? 😆🙈 hm? A ipak sam ime dobila po talijanskoj glumici Ornelli Muti 😜 #juliaroberts#yesorno#smile#similar#actresses#ornellamuti

A photo posted by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sličnosti ima al ne može ona tebi parirati! Ljepša si od nje i imaš ono nešto u sebi sto mnogi nemaju!" komentirao je jedan od Ornelinih fanova, a drugi je dodao: "Ona ima taj vanserijski smile radi veličine usta koja je nadprosječna, ali očima ti ne može parirati ni blizu. Tako da... Odnosiš pobjedu".

Ornela se tada potrudila pronaći i zvijezdu koja ima oči slične njenima, a pronašla ju je upravo u svojoj imenjakinji.

"Zašto ja imam plave oči, tko će znati? Najsličnija boja je boji očiju koje ima žena po kojoj sam dobila ime.  Tko će objasniti zašto sam se odlučila baviti istim poslom kao ona i zašto obožavam sve što je talijansko", zapitala se glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara