FOTO Pamela Ramljak pokazala nevjerojatno tijelo i otkrila zašto joj je neugodno pričati o svom mužu

FOTO Pamela Ramljak pokazala nevjerojatno tijelo i otkrila zašto joj je neugodno pričati o svom mužu

Foto: Instagram

IAKO je tek počelo, pjevačica Pamela Ramljak već uživa u ljetu. Iz Zagreba je na nekoliko dana s prijateljicama pobjegla u Rovinjsko Selo, a djevojke uživaju u luksuznoj vili koju su unajmile.

Fotografije sa ženskog odmora Pamela redovito objavljuje na društvenim mrežama, a otkrila je i kako je njen suprug reagirao na njen odlazak na ljetovanje s prijateljicama.

"Kad sam rekla dragom da idem par dana s curama i da sam iznajmila kuću u Istri samo je rekao 'odmori se i lijepo se provedite'. Nažalost nisu sve žene te 'sreće', neke ne smiju otići na kavu s prijateljicom ako ne traže dopuštenje od supruga a da ne govorim o nekim većim stvarima. Život im je potpuno podređen partneru i stalnom strahu hoće li im on eventualno nešto dopustiti ili ne", napisala je.

Pjevačici nije jasno zašto se žene dovedu u takvu situaciju.

 

Kad sam rekla dragom da idem par dana sa curama i da sam iznajmila kuću u Istri samo je rekao " odmori se i lijepo se provedite". Nažalost nisu sve žene te " sreće", neke ne smiju otići na kavu sa prijateljicom ako ne traže dopuštenje od supruga a da ne govorim o nekim većim stvarima. Život im je potpuno podređen partneru i stalnom strahu hoće li im on eventualno nešto dopustiti ili ne. Zašto se žene dovedu u takvu situaciju? Nazalost to danas nije rijetkost i kad sam na kavi s takvom curom neugodno mi je pričati o vlastitom suprugu jer on njima zvuči kao svemirac. Drage cure ako ste u vezi sa tipom koji vam već sad brani da nešto obučete, kupite, odete negdje ili vas stalno provjerava ...bjezite glavom bez obzira, takvi kasnije budu još gori a vi postanete nesigurne žene koje ne mogu otići jer vas takvi muškarci uvjere da su za vas premija. Jedino važno je uzajamno poštivanje dvaju osoba i ljubav koja u svojoj biti nije sebicna niti posesivna. To su pravi muškarci koji vole kako spada, i nisu niti malo nesigurni u vas i vaše poštivanje prema njima,niti u sebe, koji vas smatraju jednakim sebi i tretiraju vas tako. Sve drugo je potrošeno vrijeme..... Jako sam zahvalna na svemu pogotovo mužu, obitelji i prijateljima kojima nije problem putovati cijelu noć ili zamoliti svekrvu da dođe čuvati djecu da bi samnom išle u ovaj raj :) cure volim vas i hvala ❤😘 @kajafrizure @silvija.ferara #životjelijep #villalucija #istra #cro #pool #luxuryistria #havingfun #pamelaramljak

Fotografiju objavljuje Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

"Nažalost to danas nije rijetkost i kad sam na kavi s takvom curom neugodno mi je pričati o vlastitom suprugu jer on njima zvuči kao svemirac. Drage cure ako ste u vezi s tipom koji vam već sad brani da nešto obučete, kupite, odete negdje ili vas stalno provjerava... bježite glavom bez obzira, takvi kasnije budu još gori a vi postanete nesigurne žene koje ne mogu otići jer vas takvi muškarci uvjere da su za vas premija. Jedino važno je uzajamno poštivanje dviju osoba i ljubav koja u svojoj biti nije sebična niti posesivna. To su pravi muškarci koji vole kako spada, i nisu niti malo nesigurni u vas i vaše poštivanje prema njima, niti u sebe, koji vas smatraju jednakim sebi i tretiraju vas tako. Sve drugo je potrošeno vrijeme... Jako sam zahvalna na svemu pogotovo mužu, obitelji i prijateljima kojima nije problem putovati cijelu noć ili zamoliti svekrvu da dođe čuvati djecu da bi sa mnom išle u ovaj raj", napisala je.

Osim luksuza vile fanovi su na fotografijama primijetili i Pamelino isklesano tijelo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara